Activitats Confinament de 3r

HOLA FAMÍLIES!

Abans de dir-vos quina serà la primera tasca que hem preparat per als vostres fills i filles, us volem donar uns petits consells i/o recomanacions per a poder-los realitzar:

En primer lloc volem aclarir que som conscients que estem vivint uns moments difícils i que a cada casa teniu una situació diferent. Per això, us fem saber que tot el que proposem són idees perquè tots aquells que les necessiteu les feu servir per seguir passant el millor possible aquests dies. En cap moment pretenem que les dueu a terme si no us va bé per les vostres circumstàncies. Recordeu que en cap cas seran tasques avaluables.

Recordem que, totes aquelles tasques que es puguin realitzar sobre paper, les podran fer amb fulls solts que guardaran dins la carpeta classificadora (posant nom i data a tots els fulls). També tenen l’opció de fer-ho en qualsevol llibreta que tinguin per casa. En el cas de fer-ho en una llibreta només hauran de posar la data. Quan ens tornem a veure a l’escola l’hauran de portar.

A més de la tasca que anireu rebent cada dimarts i dijous, és important seguir amb la lectura diària, les operacions matemàtiques treballades i anar realitzant aquelles activitats d’interès que als alumnes els motivi més.  també, trobareu una sèrie d’orientacions del Departament d’Educació on hi ha un bon grapat d’activitats i propostes.

Recordeu que és molt important l’acompanyament per part de l’adult i us animem perquè així sigui. Hi haurà activitats on la família hi podrà participar activament i d’altres on només els haureu d’acompanyar (com passa amb els deures setmanals que enviem per casa).

TOT-ANIRÀ-BÉ-1

Tutores de 3r.

ATENCIÓ!! La setmana vinent és setmana santa i hem decidit no enviar deures!! Pensem que és necessari que els nens i nenes tinguin temps per avorrir-se, descansar de tota obligació escolar i gaudir plenament d’aquest temps en família.