Matemàtiques

3r i 4t, “Lògica i Atenció”, 9-6-2020

Seguim amb feines de lògica i atenció en aquest cas.

Mireu bé el que us demanem! En aquest cas, la feina és millor que la feu o impresa o en un full copiant les activitats.

La data d’entrega és dimarts 16 de juny. Com sempre envieu la feina a les tutores i elles me la faran arribar a mi.

AEE, Lògica i Atenció, 9-6-2020

 

3r i 4t, “Operacions amb lògica”, 2-6-2020

Aquesta setmana la feina de matemàtiques s’assembla a aquella que vam fer de lògica amb quadrats i a la de càlcul.

Mireu bé el que us està demanant l’activitat perquè és de lògica! Potser a cada quadret hi ha més d’una resposta.

En aquest cas el document seria preferible que el féssiu en un full a part, ja que fer-ho en un ordinador o dispositiu és una mica complicat. També el podeu imprimir.

La data d’entrega és dimarts 9 de juny. Com sempre envieu-li la feina a les tutores i elles me la faran arribar a mi.

3r i 4t AEE, Operacions amb lògica, 2-6-2020

 

3r i 4t, “Càlcul”, 26-5-2020

Igual que vam fer amb la resolució de problemes, anem un altre cop a fer unes feines de càlcul. Així no oblidem les operacions que hem anat aprenent o repassem aquelles que ens costa una miqueta més de fer.

Ja sabeu que podeu imprimir l’activitat, fer-la en un full a part a mà o, en aquest cas igual que a català, el podeu editar en el dispositiu des d’on el mireu (instruccions dins del document).

La data d’entrega és el dimarts 2 de juny. Recordeu d’enviar la feina a les tutores i elles me l’enviaran a mi.

3r AEE, Càlcul, 26-5-2020 (editable)

4t AEE, Càlcul, 26-5-2020 (editable)

 

3r i 4t, “Fraccions II”, 19-5-2020

Aquesta setmana a matemàtiques us portem la part dos de fraccions. Per continuar fent repàs.

La feina d’avui és divertida, us demanem que llegiu bé com fer-la el pas a pas, per això ho hem fet. Ja sabeu que podeu imprimir el full o fer-ho en un full a part copiant-lo.

La data d’entrega és el dimarts 26 de maig. Recordeu d’enviar-li la feina a les tutores, i elles me l’enviaran a mi.

3r i 4t AEE, Fraccions II, 19-5-2020

 

3r i 4t, “Resolem Problemes”, 12-5-2020

Igual que a llengua catalana, enviarem un cop al mes problemes per resoldre’ls, per tant al juny també tindreu una activitat com aquesta.

Com amb totes les feines no cal que imprimiu el document, podeu fer els exercicis en un full a part, sempre que poseu el títol i el número d’activitat (no cal copiar els enunciats).

La data d’entrega serà dimarts 19 de maig. Li podeu enviar les feines a les vostres tutores i elles me les faran arribar a mi.

3r i 4t AEE, Resolem problemes, 12-5-2020

 

3r i 4t, “Lògica amb quadrats”, 5-5-2020

La feina de matemàtiques d’aquesta setmana és una mica diferent. Potser a l’aula no ho hem treballat molt, però no cal haver-ho fet perquè l’únic que heu de fer és pensar i observar bé el que us mostrem als fulls.

Com sempre, no cal que els imprimiu, podeu copiar els exercicis en un full a part. Mireu bé a quin document cliqueu! Cada curs té el seu PDF!!

La data d’entrega de la feina és fins dimarts 12 de maig. Des d’aquesta setmana us demano que les feines que feu li envieu a les vostres tutores, i elles m’ho faran arribar a mi.

3r AEE, Lògica amb quadrats, 5-5-2020

4t AEE, Lògica amb quadrats, 5-5-2020

 

3r, “Sèries”, 28-4-2020

Aquesta activitat és per l’alumnat de 3r (si a algun alumne/a de 4t vol fer aquesta activitat també pot, tot sigui practicar).

A l’aula hem treballat la numeració de moltes maneres, i una d’elles és fent sèries numèriques. Dins del document s’explica com s’han de fer. A més també trobareu activitats per fer sèries però geomètriques, també treballades a l’aula.

La data d’entrega és el proper dimarts 5 de maig. Les activitats les podeu enviar a les tutores i a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, sèries 3r, 28-4-2020

 

4t, “Les Fraccions”, 28-4-2020

Aquesta activitat pertany a 4t (si algú de 3r la vol fer no hi ha inconvenient, al febrer vam iniciar les fraccions).

Últimament vam estar repassant a l’aula que són les fraccions, com s’escriuen, com es representen, etc. L’exercici que teniu a continuació és un repàs de tot allò treballat a la classe sobre aquestes.

La data d’entrega és el proper dimarts 5 de maig. Les activitats les podeu enviar a les tutores i a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, fraccions 4t, 28-4-2020

 

3r: “Treballem la Geometria”, 23-4-2020

Ara els hi toca als nens/es de 3r fer l’activitat de geometria. Com veureu és un repàs de les figures més bàsiques que ja es van treballar a 2n. Ja sabeu que podeu imprimir els fulls o copiar els exercicis en un full a mà.

La data d’entrega és el dijous 30 d’abril. podeu enviar aquesta feina a les vostres tutores o a mi mateixa: lquinone@xtec.cat

AEE, geometria 3r, 23-4

 

4t: Treballem la “Geometria”, 21-4-2020

Els alumnes de 4t tenen una nova feina de matemàtiques sobre geometria. És un repàs de les figures bàsiques. Com sempre, podeu imprimir els fulls o fer-los a mà en fulls a part.

La data d’entrega és el dimarts 28 d’abril. Podeu enviar la feina a les tutores o a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, geometria 4t, 21-4

 

Anem a “resoldre problemes”, 14-4-2020

Després de fer diferents jocs, anem a jugar amb les matemàtiques pensant en com resoldre alguns problemes. Ànims!

AEE, resolem problemes

 

Jocs d’”Orientació”, 31-3-2020

La primera activitat (orientació 1) consta d’una sèrie de targetes, ja sabeu que les podeu imprimir si podeu o dibuixar-les en un full en blanc/color amb els infants, amb fletxes que ens indiquen cap endavant, cap enrere, cap a la dreta o cap a l’esquerre. Podeu jugar seguint les instruccions donades en el document o crear nous jocs.

AEE, orientació 1

La segona activitat proposada conté una quadrícula de 4×6 on trobem diferents formes. La principal idea és donar les instruccions, d’on és cada forma dibuixada a la quadrícula, i que l’alumne les representi en el seu full. Teniu més opcions de joc dins del document.

AEE, orientació 2